01/04/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Ще изгрее ли звездата на LG Optimus G2 на CES 2013? [Видео]

Ще изгрее ли звездата на LG Optimus G2 на CES 2013? [Видео]

LG пуснаха видео “teaser”, с което искат да привлекат вниманието на потребителите за премиерата на новите продукти, която ще направят на CES 2013 в Лас Вегас. Интересното в случая е, че на 15-ата секунда от видеото се вижда силуетът на мобилно устройство, което прилича на флагмана на компанията LG Optimus G.

Все пак на CES 2013 ще бъдат обявени и показани най-новите неща, така че не е изключено това да са контурите на очакваното с нетърпение мобилно устройство от LG – Optimus G 2.

Ето и самото видео, с което LG ни гъделичкат вниманието, карайки ни да очакваме нещо ново и интересно. Девизът е “Stay tuned for LG’s moment to shine”. Какво ще изгрее на небосклона и дали този блясък ще включва и LG Optimus G2 ще разберем много скоро от Лас Вегас.

http://www.youtube.com/watch?v=5vhiddoOdkE

За LG Optimus G 2 се говори още от края на миналата година, като очакванията бяха, че устройството ще се появи към средата на 2013 година. За него се знае, че ще бъде с огромен екран, вероятно 5-инчов, с резолюция 1080p (Full HD) и гъстота на пикселите 440 ppi. Очаква се да е първото устройство с 1080p. Ще разполага с четириядрен Snapdragon Krait процесор с 2GHz или 2.5 GHz тактова честота. Ще има и 13 MP камера. Също така се знае, че операционната система на LG Optimus G ще бъде Android 5.0, наречена Key Lime Pie, която ще наследи Jelly Bean.

Какво точно ще ни покажат от LG на CES 2013 престои да видим, но едно е сигурно – тази година ще видим много и различни мобилни устройства. 2013 се очертава със сигурност като годината на мобилните устройства!

Снимка: LG Mobile HQ

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване