01/08/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Amazon пуснаха бета версия на Instant Video Finder

Amazon пуснаха бета версия на Instant Video Finder

Услугата на Amazon, Instant Video, която предоставя възможност за гледане на филми, се сдоби със своя търсачка. Става въпрос за Instant Video Finder, с което потребителите на платформата могат да търсят видео по различни категории. На този етап търсачката е в бета версия и със сигурност ще претърпи множество промени, след като бъде изтествана от потребителите.

Опцията, която Amazon предоставят на потребителите си за търсене на видео материали по жанр, наистина ще ги улесни до голяма степен. Самите опции са доста разнообразни и предоставят интересен избор. Независимо дали става въпрос за ТВ, или филм, вие можете да се възползвате от новата услуга. Категории като Time Travel, Teen, Disaster, Gangster, Police Procedurial, Sex Comedy и Set in Future са само част от по-нестандартния подход на Amazon.

 

До този момент Amazon предлага над 33 000 заглавия, разделени по множество категории. Именно нестандартният подход към категориите прави избора на потребителите толкова маниакален. Ще бъде интересно дали платформата ще се опита да персонализира търсенето и предлагането на видео материали спрямо профилите на потребителя. Това, разбира се, може да се окаже интересна атака срещу YouTube до някаква степен.

Снимка: Amazon

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване