01/11/13 08:25
(http://socialevo.net/)

Google Play разрешава коментарите за всички разработчици

Google Play разрешава коментарите за всички разработчици

Ако сте разработчик на приложения и то специално такива за платформата на Android, то тази новина би трябвало доста сериозно да ви зарадва. Както знаете, от Google Play позволяваха до този момент единствено на разработчиците, които имат Top Developers баджове, да коментират под ревютата на своите приложения. Сега обаче от Google ще дадат шанс на всички разработчици да се включат в динамичен диалог със своите фенове.

Възможността, която се открива пред разработчиците да коментират под своите приложения, е страхотна – така те самите ще дадат своята обратна връзка по въпроси, тревожещи потребителите. Към днешна дата промените влизат в сила, а съвсем скоро всеки един от разработчиците ще може да публикува коментари под приложенията си.

Според Google тази промяна ще даде възможност на разработчиците на приложения в Google Play да могат да се защитят и отговорят на въпроси от потребителите. Също така те ще могат да изкажат благодарности или просто да подадат полезна информация, която впоследствие да бъде от полза на потребителите на творбата им. Все пак ревютата влияят на продажбите, а разработчиците е добре да се държат адекватно откъм този компонент.

Снимка: Google Play

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване