01/13/13 05:41
(http://socialevo.net/)

СДВР Столична Полиция вече със страница във Facebook

СДВР Столична Полиция вече със страница във FacebookЕто че в социалните мрежи се появи официална Facebook страница на Столичната полиция на която всички потребители могат да подава сигнали, мнения, предложения и коментари.

Ето какво казват самите те за създаването на официалната Facebook страница и целите, които си поставят с нея:

Създаването на страницата във Фейсбук на СДВР, е продиктувано от възможността на всеки от Вас да постави въпрос, да съобщи за възникнал инцидент или за обстоятелства и факти, касаещи извършено нарушение или престъпление.

Ръководството на Столичната полиция отчита необходимостта на гражданите да ползват съвършено нов начин за изпращане на съобщения, сигнали и дори препоръки. Създаването на Фейсбук страница няма да замести известните Ви до момента начини за комуникация с нас, а ще предостави една напълно различна и отговаряща на потребностите на динамично развиващото се общество възможност за комуникация и обратна връзка. Отворени сме към предложения и сигнали, както и за възникнали въпроси, на които своевременно ще отговаряме.

Когато имате сигнали за подобни престъпления, е важно да знаете, че можете да подадете сигнал за това във всяко поделение на МВР, по електронна поща, на тел. 112, а сега вече и тук, на страницата на СДВР във Фейсбук, било на стената или в лично съобщение.

 МВР разполага и с профил в Twitter на който публикуват информация. Профилът @MIBulgaria засега е неофициален и е в процес на прехвърляне.

 МВР разполага и с профил в Twitter

Снимка: СДВР

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване