01/14/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Мобилното приложение Infozone.bg вече e в Google Play

Мобилното приложение Infozone.bg вече e в Google Play

Infozone.bg е уебуслуга и мобилно приложение, които предоставят разнообразна информация чрез мобилно и локално търсене по различни критерии. Акцентът е върху бърз и лесен достъп до полезна информация за услуги и продукти в България – само с няколко натискания върху сензорен дисплей на мобилно устройство. С Infozone например можете да разгледате най-близките ресторанти или магазини, да видите техните снимки, да се информирате за актуалните им предложения и промоции, както и да си вземете купон за отстъпка – ако има публикувани такива. Приложението позволява да се информирате за това какво ново има в близки или следвани обекти – например да видите обедно меню или да разберете за нова получена колекция в магазин. 

Потребителите на Infozone са не само консуматори на съдържание, а активна страна и могат да предлагат обекти за добавяне в системата, да искат промоции, да изберат да следват обекти или да подават сигнал за неточна или невярна информация. Бизнесите могат да намерят в Infozone платформа за таргегиране и взаимодействие с потенциални клиенти в близост и ефективно решение за реализиране на стратегията си за мобилен маркетинг. 

Публична бета на мобилното приложение за Android може да се свали от Google Play от тук. Всички препоръки, идеи и критики са добре дошли!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване