01/17/13 14:11
(http://socialevo.net/)

Asus X402 и Asus X502 са обновените ноутбуци от Серията X

Asus X402 и Asus X502 са обновените ноутбуци от Серията XНапълно обновените ноутбуци от X серията на Asus X402 и X502 пристигат с подобрена производителност и на атрактивни ценови нива. По-тънки и с процесори до класа на Intel® Core™ i7, моделите имат всичко необходимо за работа и забавление. Те притежават елегантен дизайн и широка гама от цветови предложения, целяща да пасне на всеки вкус. Звуковата технология ASUS SonicMaster подобрява представянето на мултимедията, докато Smart Gesture осигурява точно и интуитивно управление. Серията X продължава да предлага отлична комбинация от дизайн, технология и уникални екстри, създадени, за да отговорят на широк спектър от нужди.

Фин и елегантен дизайн

Дизайнерите от ASUS са обърнали специално внимание на лаптопите от серията, усъвършенствайки външния им вид до дебелина под 1 инч за по-добра преносимост. Помагайки на потребителите да подчертаят собствения си стил, и двата модела се предлагат в изискано черно, елегантно бяло, горещо розово и океанско синьо. Клиентите могат да избират между черно и синьо за бизнес и работна среда или да заложат на бяло и розово за по-жизнено усещане през свободното време.

Подобрена мултимедия

Ексклузивната технология ASUS SonicMaster издига качеството на звука отвъд ноутбук стандартите. По-широкият обхват, по-голямата яснота и дълбоките баси допринасят за по-въздействащо мултимедийно изживяване, независимо дали слушате музика, гледате филм или играете. Видеото от своя страна е подкрепено от технологията ASUS Splendid, която подобрява качеството на картината чрез подчертаване на детайлите, по-точно пресъздаване на цветовете и множество различни настройки и функции.

Иновативен дизайн, подчинен на потребителския комфорт

Големите тъчпади от Х серията ноутбуци са напълно съвместими с технологията ASUS Smart Gesture, създадена за по-плавна работа с Windows 8. Зададен е широк набор от движения и жестове за по-свободното и интуитивно използване на тъчпада.

Ексклузивната технология ASUS IceCool използва уникалния вътрешен дизайн, чрез който дланта остава изложена на температура, не по-висока от телесната, за по-добър комфорт дори при по-продължителни сесии.

Снабдени с нови технологии за безупречно представяне

Зад елегантния дизайн на Х серията се крият Intel® процесори от ново поколение до Core™ i7, които се славят с по-добрата си изчислителна способност и мултитаскинг. С помощта на технологията ASUS Super Hybrid Engine II се подобрява работата на батерията, а връщането към работен режим след sleep mode става само за 2 секунди. Максималното време в режим standby също е увеличено и достига до 14 дни.

Наличност и цени

X402: 399$, в продажба от януари 2013 (в черен и бял цвят)

X502: 599$, в продажба от февруари 2013 (в черен и бял цвят)

Спецификации

Модел: X402/X502

Процесори: трето поколение Intel® Core™

Чип: Mobile Intel® HM76 Express Chipset

Операционна система: Windows 8, Windows 8 Pro

Памет: DDR3 1600MHz, 2GB/4GB

Дисплей: 14″/15.6″ LED backlit HD (1366 x 768)

Графична карта: Intel® HD 4000

Диск: 320GB/500GB hard drive (5400 RPM)

 Нотбука на Asus x402 беше представен на CES 2013. Какви са новостите при него можете да видите на следното видео:

http://www.youtube.com/watch?v=F9ncbZPCXE4

 

Снимка: ASUS

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване