01/18/13 10:20
(http://socialevo.net/)

10 предимства на Android пред iOS

10 предимства на Android пред iOSМобилните устройства като таблети и смарфони са полезни, търсени и стават неотменна част от нашият всекидневен живот. Събуждаме се с мобилно устройство, прочитаме новините на закуска, поръчваме си такси, влизаме в офиса с тях, вършим си служебната работа, а и не оставаме изолирани от близки, роднини, приятели, бизнес контакти навсякъде и по всяко време. Комуникираме с тях чрез мейли, текстови съобщения, глас и видео. Списъка може да продължи до безкрай. Чисто и просто вече не можем без мобилни устройства, а те пък без операционна систем, а най-популярните са Android OS и Apple iOS. Поне засега. Има и други и те също са претенденти за нашето внимание, а сред тях има и изгряващи звезди, които трябва да следим внимателно в бъдеще като Windows Phone 8, Firefox Mobile ОS, Chrome OS, Blackberry OS и други но засега лидерите на пазара са Apple iOS и Android. 

10 предимства на Android пред iOSВъпроса, който вълнува всички нас е коя е най-добрата мобилна операционна система и кое мобилно устройство да изберем. На коя от тях да се доверим, на iOS или Android защо? Преглеждайки мрежата с моето мобилно устройство попаднах на интересно сравнение от колегите от Android Authority цитира 10 предимства на Android OS пред iOS. Съгласни ли сте с тях? Какво мислите вие, лоялните читатели на Socielevo.net. Коя е по добрата операционна систем. На коя от тях бихте се доверили при избора си на мобилно устройство и защо? Ето и десетте предимства: 

  1. Богат избор от мобилни устройства
  2. Разнообразни цени на мобилните устройства.
  3. Персонализиране
  4. Живи Тапети (Live wallpapers)
  5. Widgets
  6. Custom Launchers
  7. Персонализиран ROM
  8. Интеграция с услугите и продуктите на Google
  9. Google Now
  10. Повече мобилни приложения и игри

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване