01/19/13 17:17
(http://www.azcheta.com/)

Книжно бинго за 2013

Вероятно сте се забелязали, че дори и да четете много, често стоите в "зоната на комфорта" и избирате книги, които предполагате, че ще ви харесат до голяма степен, книги в един определен жанр или от един автор.

Експериментирането в четенето обаче е хубаво нещо, защото ни помага да кривнем от традиционното и да погледнем света от друг ъгъл, дори понякога да не сме възхитени от крайния резултат. Именно защото вярваме, че не е лошо да се експериментира с книгите, много харесахме идеята на канадския блог Retreat на Random House за книжно бинго. Едно малко литературно предизвикателство за 2013 година, което да помогне да разширите своя книжен опит по забавен и по-нетрадиционен начин.

Ние от "Аз чета" приготвихме специалната бланка на книжното бинго, като използвахме за основа тази на Retreat и я доразвихме с въпроси, които да са по-пригодни за българските читатели. Надяваме се резултатът да ви хареса! 

bingosmall

А правилата са много лесни и зависят изцяло от вас. Можете да избирате хоризонтала или вертикала, когато отбележите 5 поредни квадратчета имате бинго. Разбира се за най-големите ентусиасти не е нужно да спирате след едно бинго, а защо не и да попълните целият квадрат.

Ако все още не сте съвсем навити да рискувате толкова много, нашата препоръка е да рискувате, като си изкарате карта за местната библиотека и така ще похарчите минимална сума пари за множество предизвикателства или любими четива. 

Бинго картата може да принтирате и в свободното пространство във всяко малко квадратче да отбелязвате заглавието на книгата, която сте прочели. 

Ако искате да споделите своето бинго с нас, с удоволствие ще публикуваме в специална галерия бинго предизвикателствата на всички, които ни ги изпратят на имейл pavlina@azcheta.com

Може да свалите бинго картата в подходящ за притиране размер в .PDF или .JPG формат.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване