01/21/13 06:37
(http://socialevo.net/)

Instagram отново бележи ръст – вече с 90 милиона активни потребителя месечно

Instagram отново бележи ръст - вече с 90 милиона активни потребителя месечно

 

Instagram отбеляза ръст в размер на 10% спрямо Декември 2012-та. Социалната мрежа за споделяне на снимки  вече е с 90 милиона активни потребителя месечно.

Оказва се, че слуховете за намаляващата бройка потебители на услугата са абсолютно неверни.

От Instagram разкриха наскоро, че вече имат 90 милиона активни потребителя месечно. Това е с 10% повече от броя на потребителите им преди близо месец. „Instagram може да се похвали със завиден растеж на потреблението по цял свят. Благодарение на редицата продукти и подобрения, които реализирахме, днес с радост наблюдаваме позитивната ответна реакция от страна на всеки наш потребител по света” – споделя Кевин Систръм, който е ко-основател на Instagram.

Това всъщност е първият път, в който Instagram дават информация относно потреблението. Facebook, които държат услугата, разкриха през Септември, че бройката на регистриралите се за нея е прехвърлила 100 милиона.

В последствие Instagram стана причина за редица спорове — първо заради отмяната на комуникацията с Туитър, а след това и заради промяна в правилата за ползване.

Въпреки всичко, някои продължават да твърдят, че броя на потребителите на Instagram намалява. AppData, услугата, която следи потреблението на различни приложения към Facebook, твърди, че потреблението на въпросното приложение рязко е намаляло по празниците, но всичко се оказа спекула, свързана с промяната в политиката на Instagram.

Освен бройката на потребителите си, от услугата споделиха и някои други цифри – 40 милиона снимки дневно, както и 1000 коментара и 8 500 харесвания на секунда. Впечатляващо, нали?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване