01/21/13 08:21
(http://socialevo.net/)

Mega на Ким ДотKом стартира с безплатни 50 GB

Mega на Ким ДотKом стартира с безплатни 50 GB

Mega наследникът на спряната преди една година услуга MegaUpload на Ким ДотКом стартира с предоставяне на бърз, сигурен и безплатен достъп до 50 GB пространство в облака за съхранение на файлове.  Новият сайт за съхранение и споделяне на данни на Ким ДотКом – Mega – ще дава на всеки свой потребител 50GB свободно пространство. Станаха ясни и останалите условия за ползване на новата облачна услуга, която официално стартира вчера.

Пускането на Mega бе изключително успешен и за по малко от час към него се включиха над 100 000 потребители, което първоначално затрудни работата му. Ким ДотКом съобщи, че още първият ден Mega е достигнал 1 милион регистрирани потребители. Сега всичко е наред и регистрацията става лесно и бързо.

Сайта за съхранение на данни в облачното пространство е подобен на вече съществуващите подобни услуги като Dropbox, Google Live Drive, MediaFire, RapidShare, Box.net, SugarSync, Microsoft SkyDrive. Особеното при Mega e, че при него влизането става само през настолен браузър, а не през самостоятелно приложение или през мобилна услуга. Скоростта на качване и сваляне на файлове е подобна на конкурентите на Mega. След регистрация и тестване на услугата мога да споделя, че Mega е бърза и удобна услуга. От екипа на Mega препоръчват ползването на услугата да става през браузера Chrome.

мога да споделя, че Mega е бърза и удобна услуга.

Mega ще може да се ползва както безплатно така и с платен достъп. Безплатният достъп осигурява 50GB безплатно пространство за качване и съхранение на данни.

Възможностите за платен достъп са:

  • Pro I осигурява 500GB пространство и 1 ТВ обмен на файлове срещу €9.99 месечно.
  • Pro II осигурява 2 ТВ пространство и 4 ТВ обмен потребителите срещу €19.99 месечно.
  • Pro III осигурява 4ТВ пространство и 8 ТВ обмен срещу ще €29.99 месечно.

Възможностите за платен достъп

 

Възможно е обаче условията да бъдат променени след официалното стартиране на сайта. Можете да разгледате услугата от тук: https://mega.co.nz/

По случай пускането на услугата и навършване 1 година от арестуването му Ким ДотКом специална пресконференция в своето ранчо. Ето и видео, което показва грандиозното събитие:

http://www.youtube.com/watch?v=I91LJbD6pTg

Снимка: Mega

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване