01/21/13 06:36
(http://socialevo.net/)

Ричард Брансън удари 1 милион последователи в LinkedIn

Ричард Брансън удари милион последователи в LinkedIn

 

Ричард Брансън и LinkedIn отбелязаха изключително важно събитие наскоро.

Създателят на Върджин стана първият човек, който успя да събере повече от милион последователи в социалната мрежа, по-малко от два месеца след стартирането на „вдъхновяващата” програма.

Въпросната програма бе пусната в началото на Октомври, с цел да продължава да се увеличава ангажираността и посещаемостта на сайта. В началото да публикуват размислите и страстите си бяха избрани около 150 известни личности, включващи Брансън, Тони Робинс и Пийт Кешмор. А в последствие бройката скача на 170.

Брансън бе един от най-популярните вдъхновители още със самото стартиране на програмата, затова не е особено изненадващ фактът, че точно той бе първият, който събра над милион последователя. Впечатляваща е всъщност преднината му пред останалите „вдъхновители”. Интересен факт е, че президентът Обама е с два пъти по-малко последователя, а реално е на второ място по популярност в социалната мрежа LinkedIn.

„Той е популярен сред всички, от предприемачи до HR специалисти, както и в различни индустрии – от технологии до архитектура и строителство. Единственият континент, на който няма нито един последовател е Антарктида!” – споделя в блога си Даниел Рот, главен редактор на платформата.

Увеличаване на бройката на последователите на Брансън е и доказателство и за растящия потенциал на LinkedIn като платформа … въпреки че, ако вземем предвид 2,6те милиона Брансън-последователя в Туитър, този един милион в LinkedIn изглежда почти нищожен.

Снимка: Върджин

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване