01/23/13 03:50
(http://socialevo.net/)

Apple вече и в Индонезия

Apple вече и в Индонезия

Apple обяви откриването на първия си магазин на територията на Индонезия. Индонезийските потребители ще могат да поръчват продуктите на гиганта онлайн, а малко по-късно ще могат и да посетят новооткрия магазин в столицата Джакарта.

Още през юни 2012-а американската коропорация заяви интерес към индонезийския пазар, като обяви свободни позиции на iPhone мениджър, CES мениджър и акаунт мениджър на iPhone и iPad за Джакарта, като условието беше 3-6-месечен пробен период в Сингапур. Първото стъпване на Apple на територията на Индонезия е онлайн през 2008-ма, като две години по-късно затваря физическите си магазини заради нередности с доставките.

TheNextWeb пише още, че американците ще инвестират до $3 милиона за първия си магазин, предоставяйки пряк канал за продажби на клиентите си в Азия, които до този момент са поръчвали от Сингапур или оторизиран дилър.

През декември миналата година Apple разреши достъпа до iTunes Store на 56 страни, една от които беше и Индонезия, давайки възможност на над 240 милиона потребители да се възползват от съдържанието му. 

Снимка: Apple

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване