01/30/13 03:30
(http://socialevo.net/)

MotoTest листовките на КАТ вече в Google Play

MotoTest листовките на КАТ вече в Google Play

MotoTest листовките на КАТ вече в Google Play

За радост на младите кандидат-шофьори фирма ГенСофт най-после направи версия на мобилното приложение MotoTest за Android! Миналата година излезе приложението за решаване на най-актуалните листовки по новия формат на изпита от ИААА за iOS и Windows Phone, а преди ден се появи най-после и за Android, и то безплатно!

Освен че Android устройствата са най-разпространени в България, те имат и най-много фенове със своите предимства пред iOS. И макар това разнообразие на операционните системи повече да пречи на разработчиците, няма как да не се отговори на желанието на многото потребители.

Android е най-свободомислещата мобилна OS, позволяваща пълни възможности за донастройване и персонализиране, и като правило приложенията за нея са безплатни. Нашата голяма любов към зеленото роботче е препотвърдена със специална версия на MotoTest за тази платформа. Изтеглете, разгледайте, тествайте и пишете отзиви – ще се радваме на вашите мнения за труда ни. И най-вече искрено се надяваме да сме полезни за добрата подготовката на младите кандидат-шофьори и за по-голямата безопасност по нашите пътища.

Това споделиха за SocialEvo.net от екипа на ГенСофт.

Мобилното приложение MotoTest предлага няколко режима на подготовка – Изпит, Обучение и Поправка, – които позволяват да се упражнявате по най-удобния за вас начин. Новият формат на теоретичния изпит изисква да се генерира уникална листовка за всеки курсист. MotoTest адекватно пресъздава условията на изпит – генерираната по специални алгоритми листовка съдържа 45 въпроса с време за решаване точно 20 минути в изпитен режим. С мобилната версия на MotoTest можете да бъдете сигурни, че винаги решавате актуалните листовки, защото всички нови промени се отразяват веднага.

Мобилното приложение следи въпросите, които най-много затрудняват кандидат-шофьора, и изчислява РАНГ на степента на подготовка. И не е просто мода – според правителствената директива до 2016 г. трябва постепенно да се премине към електронен тест на изпита за шофьори. Тази година 25% от курсистите трябва да положат изпита на таблети, затова свиквайте ;)

Удобството да решавате листовки чрез мобилно приложение е, че можете да се упражнявате по всяко време, навсякъде, даже нямате нужда от постоянен интернет, нито да си губите времето да сравнявате отговорите – приложението го прави вместо вас. И най-хубавото е, че е безплатно. Остава само да се надяваме, че ще се подготвят нови, отговорни шофьори и ще спре безумието по пътищата.

Можете да си изтеглите мобилното приложение за Android устройства MotoTest от Google play.

MotoTest for Android

Снимка: Google Play

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване