01/31/13 13:56
(http://socialevo.net/)

Стажантска програма в “Gemius”

Стажантска програма в "Gemius"

 

Стажантска програма в "Gemius"

“Гемиус” предлага една прекрасна възможност за стаж за студенти последна година или наскоро завършили. Побързайте, краен срок за кандидатстване е 11 февруари 2012 година.

„Гемиус” е най-голямата агенция за интернет изследвания в Централна и Източна Европа. Ако проявявате интерес към уникални потребители, импресии, социо-демография, кликове и банери това е подходяща възможност за вас.

„Гемиус”  е компания, твърдо решена да инвестира в потенциала на младите, като им предлага най-добрите условия за професионално и личностно развитие. Максимата им е проста.

Хората са най-ценният ни актив.

Ако сте студент или студентка последна година или наскоро сте завършили, ако имате много добри познания по английски език и плановете ви за професионално развитие са свързани със съвременна международна компания, можете да се включите в студентските или следдипломни стажантски програми на „Гемиус”.

В Gemius България ще имате възможност да се развивате в атрактивната и динамична индустрия на интернет изследванията, ще откриете приятна и модерна работна среда. Сами ще се убедите, че съвместните усилия на необикновени хора–чиито глави са пълни с нови идеи–води цялата компания към успех, който бихте могли да споделите.

Стажантска програма в "Gemius"

Изпратете своя регистрационен формуляр и това би могло да сложи началото на ново професионално приключение!

Повече детайли за стажантската програма можете да разгледате на сайта на „Гемиус” .

или като изпратите свое CV не по късно от 11 февруари 2012 година на следният е мейл: yordanka.blazheva@gemius.com В е мейла посочете Subject: Stazh2013

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване