02/04/13 13:31
(http://socialevo.net/)

Мтел добави още 34 населени места със супер 3G скорост от 42 Mbps

Мтел добави още 34 населени места със супер 3G скорост от 42 Mbps

Мтел добави още 34 населени места със супер 3G скорост от 42 Mbps

Добрата новина от Мтел е, че от днес общо 53 населени места и курорти вече имат достъп до супербърз мобилен интернет в 3G мрежата на телекома.

Само за половин година Мтел добави още 34 населени места в България, чиито жители вече могат да сърфират в мрежата на компанията със скорости до 42 мегабита в секунда. Така те стават общо 53, което на практика означава, че телекомът осигурява високоскоростен мобилен интернет за 50% от населението в страната.

Супербързата скорост беше демонстрирана за пръв път от Мтел още през 2010 година. Възползвайки се от нея, потребителите могат не само да свалят големи файлове за броени секунди, но и да стриймват 3D и HD канали.

Компанията гарантира високо качество и скорости на мобилния интернет не само в тези 53 населени места. Телекомът поддържа в цялата си 3G мрежа 21 мегабита в секунда, осигурявайки бърз мобилен интернет за всички свои клиенти, независимо от населеното място.

Сертификатите за „Най-бърза 3G мрежа в България”, получени от от германската компания за контрол на качеството на мобилните оператори NET CHECK през 2011 и през 2012 година са доказателство за това, че интернетът на Мтел е най-бързият в България.

Кои са населените места с тези високи скорости и какво е покритието на Mтел в страната можете да видите на тази карта на покритие от Мтел.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване