02/11/13 07:10
(http://www.azcheta.com/)

37-ото СТРОМическо пророчество

Вярвам, че вече сте се включили в “Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ” и познавате двамата близнаци Рафаел и Рафаела Шен, членове на братството на рицарите на Необичайното. Двамата членуват в ордена отскоро, но с находчивостта, ума и стромическите си качества, успяват да преминат през тежките изпитания и да станат не само пажове, но и стромилиони, стремейки се към званието сеиди.

Докато развиват своя СТРОМ, в “Колекционерът” близнаците успяват да разбулят вековната загадка на Колекционера Ф, който бере маргаритки. Освен това, докато пътуват през времевите портали на отвъдното време в опити да се приберат вкъщи, им се случват други неща. Нот това, което двамата не знаят, е че най-голямата опасност ги дебне и на практика застрашава бъдещето на целия познат свят: 37-ото пророчество на Нострадамус.

„Последното от тридесет и седемте от всички е най-лошото,
Че може слънцето на другия ден да не изгрее
Ако от всички дарове кутията с неизразима дума (смърт)
Чрез тринайсет кърви като през порти навън излезе…“

Докато близнаците трупат своите ТЗСС (Точки За да Станеш Сеид), нещо странно се случва с малкото китайско момиче Фан, живеещо в Забранения град, както и с приятеля на Рафаел – Еймерик. Напълно непознати, привлечени от различни неща, двете деца сбъдват най-съкровените си желания… на ужасна цена, която още не подозират, че ще платят. А междувременно Рафаел и Рафаела са в подземията на Лувъра не само за да чуят последното пророчество на Мишел дьо Ностредам, но и да бъдат ИЗБРАНИ! Защото те са единствените, способни да се справят със сложната задача да предотвратят замислите на злия Маргилин и, ако имат късмет, да обърнат пророчеството в положителна посока.

Докато вземат единайсет века за петнайсет часа, Рафаел и Рафаела се натъкват на доста любопитни факти за битката на Свети Георги с дракона. Междувременно, Маргилин не губи времето си и събира своята армия от помощници, нужни за отварянето на кутията на Пандора. Еймерик и Фан изчезват, а Рафаел за първи път не е в състояние да помогне на приятеля си. Спасението на света или издирването на Еймерик? И що за предсказание отправя Сибил към Рафаел? Мъртъв? В бяла стая?

Изгревът на новия ден е в ръцете на тринайсетгодишните близнаци. А дали СТРОМ ще им помогне срещу могъществото на Маргилин и кой е Местром… ще покаже времето!

Прочетете книгите и не пропускайте да грабнете рицарска значка и други награди от “Читателска щафета 3: Силата на СТРОМ”!

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване