02/12/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Facebook добави бутон “Buy Tickets”

Facebook добави бутон "Buy Tickets"

Facebook добави бутон "Buy Tickets"

Facebook за пореден път показва своето желание да помогне на бизнеса да предложи нещо интересно на своите клиенти в социалната мрежа. Последното подобрение на платформата касае секцията “Events”, или “Събития”. От съвсем скоро всеки един, който би желал да организира събитие, може да продава билети за него чрез Facebook.

Опцията “Buy Tickets”, чрез която Facebook ще се опита да стане още по-примамливо място за организаторите на събития, обаче не води до отделна секция, където потребителят може да закупи билет или да изпрати запитване. След натискането на бутона вие ще бъдете препратени чрез линк към сайта на концерта, представлението, партито и пр. От създателите на конкретното събитие се очаква да дадат възможност за закупуване на билет от страна на потребителя, но това става едва след като той попадне на тяхната уеб страница.

Facebook с нов бутон buy tickets

До този момент всеки един, който организираше събитие, можеше да добави линк, но той излизаше по стандартния начин. Сега можете да се възползвате от опцията “Tickets” при създаването на събитието и да препратите своя таргет към онлайн платформа за закупуване на билети. Ясно личи опитът на социалната мрежа с малко средства, като визираме простия формат на новата опция, да задържи текущи и примами нови бизнеси. Дали обаче това ще проработи за Марк Зукърбърг и компания, а и за потенциалните потребители на опцията, предстои да видим.

Facebook buy tickets button

Снимка: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване