02/12/13 05:00
(http://socialevo.net/)

Най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия в България 24-25 Април

Най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия в България 24-25 Април

Най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия в България 24-25 Април

Отново на 24-25 Април 2013 ще бъде най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия в България – Webit Bulgaria Digital Summit.

Webit България е форумът, който събира основните участници на медийния и дигитален пазар, рекламодателите и предприемачите, работещи в дигиталната и технологична индустрия в България и висши представители на държавната администрация.

В програмата, която е разделена по основно застъпените индустрии с цел всеки да планира времето си, да се срещне с колегите си и да може да чуе успешните практики и тенденции именно в своята сфера, през първия ден са застъпени основно темите дигитален маркетинг, реклама, планиране и измерване на ефективността онлайн/мобайл.

Втория ден е с фокус върху предприемачество, както и взаимодействието между държавата и бизнеса по темите свързани с електронно управление, умни градове и технологии.

Церемонията по връчване на Webit Awards Bulgaria – наградите за дигитална ефективност ще се проведе на 24 Април 2013 когато традиционно се награждават най-успешните кампании и агенции от изминалата година.

Онлайн регистрацията за форума е на адрес www.webit.bg. 

Webit Bulgaria Digital Summit е най-мащабното като присъствие и най-широко отразяваното събитие за дигитален маркетинг/реклама, технологии и предприемачество в България. Последното издание беше отразено в над 100 медии в България. Webit България освен образователен и бизнес форум е платформа за комуникация с най-големите рекламодатели (ИТ и маркетинг отдели на банки и застрахователни компании, автомобилни компании, фармацевтични компании, FMCG компании и др.), медии (социални, офлайн и онлайн), предприемачи и висши представители на държавната администрация.

Ако желаете да бъдете сред партньорите на Webit Bulgaria Digital Summit можете да се свържете с организаторите, а ако вече сте планирали да сте там можете да споделите за това във facebook 

 Присъединете се и към международната Webit общност и създайте контакти с над 23 000 професионалисти и предприемачи в страницата на Webit във facebook 

Снимка: Webit

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване