02/15/13 16:51
(http://socialevo.net/)

Samsung GALAXY Grand с две SIM карти от следващата седмица

Samsung GALAXY Grand с две SIM карти от следващата седмица

Samsung GALAXY Grand с две SIM карти от следващата седмицаВ началото на следващата седмица на пазара у нас ще се появи обявеният през месец декември миналата година фаблет Samsung GALAXY Grand. Той е с голям и ярък 5-инчов дисплей, работи с две SIM карти и последната версия на операционната система Android 4.1.2 (Jelly Bean).

Независимо от големия дисплей, смартфона е тънък и удобен за хващане. Samsung Galaxy Grand позволява мултитаскинг с няколко приложения едновременно, без смяна на екрани с помощта на функцията Multi Window.

GALAXY Grand е с двуядрен 1,2 Ghz процесор, притежава добра камера с минимално закъснение на затвора и ултрабързо стартиране. Оборудвана е със сензор за фоново осветление, който гарантира ясни снимки дори в тъмни условия и поддържа Full HD видеозапис.

Характерни за Samsung Galaxy Grand са интуитивните функции, улесняващи потребителя. Функцията Direct Call дава възможност за автоматично стартиране на разговор чрез повдигане на устройството до ухото. Smart Alert сигнализира за пропуснатите събития, като пропуснати повиквания и нови съобщения с едно просто повдигане на устройството. Popup Video пък позволява на потребителите да гледат видео в изскачащ прозорец, където и да е на екрана, докато същевременно са заредили други програми или приложения. S Voice им предоставя възможност да управляват телефона с глас, а AllShare Play – да споделят съдържание с различните устройства на Samsung.

Телефонът е предварително зареден с най-новите версии на различните Samsung Hub, за да предложи най-популярните игри, филми и музика директно при поискване.

Отличителна черта за смартфона е Dual SIM функцията на Samsung GALAXY Grand позволяваща управлението на два телефонни номера от едно устройство. Възможно е приемането на разговор с единия SIM номер, докато се провежда разговор от другия.

Dual SIM функцията също така предлага гъвкавост на избора на различни тарифни планове за двете SIM карти и лесно превключване между тях.

В началото на другата седмица Samsung GALAXY Grand ще е на българския пазар.

Ето и пълните характеристики на Samsung Galaxy Grand:

Ето и пълните характеристики на Samsung Galaxy Grand Duo

Снимки: Samsung Tomorrow

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване