02/15/13 17:23
(http://socialevo.net/)

Горещо! Samsung Galaxy Note 8.0 идва през март с цена 699 лева

Горещо! Samsung Galaxy Note 8.0 идва през март с цена 699 лева

Горещо! Samsung Galaxy Note 8.0 идва през март с цена 699 леваЕто че колегите от tablet.bg изпревариха всички с една ексклузивна новина. Според необявени техни източници очакваният с нетърпение 8-инчов таблет на Samsung Galaxy Note 8.0 ще се появи в България през месец март на цена 699 лева за Wi-Fi версията и около 869 лева за варианта с 3G модул.

Интересна новина като се има в предвид, че официално Galaxy Note 8.0 ще бъде показан на предстоящият в края на месеца Mobile World Congress (MWC) 2013 в Барселона. Снимки на устройството, както и пълните технически характеристики изтекоха вече в мрежата.

Колегите от Tablet.bg и автора на новината, Християн Цуцев имат безупречна репутация и често пускат изпреварваща, достоверна и проверена информация цитирана впоследствие от много водещи сайтове по света , така че вероятно датата и цената са верни. А дали е вярно ще разберем през месец март.

Снимка: FrAndroid Community

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване