02/16/13 04:40
(http://socialevo.net/)

Kindle за iOS насърчава споделянето в социалните мрежи и предлага нови заглавия за четене

Kindle-sFire-HD-ha_2331766b

Kindle за iOS насърчава споделянето в социалните мрежи и предлага нови заглавия за четене

Kindle за iPhone и iPad ни изненада с малък, но хубав ъпдейт. Kindle Fire вече ни предоставя възможност да добавяме многоцветни акценти в книгата, вместо цветовете по подразбиране – жълт (или син в нощен режим) – информира The Next Web.

Последната актуализация също така насърчава споделянето в социалните мрежи Twitter и Facebook, когато завършите книгата. Тази опция е наследена от Kindle Fire, който разполага с тази възможност от известно време. Така лесно и други хора разбират, че използвате приложението Kindle за iOS, но това индиректно води и до повишаване на продажбите на книги, които бихте харесали и прочели.

С Kindle за iOS вече можете да си харесвате книги. Да, не можете да ги купувате през приложението заради условията на Apple за покупки чрез приложенията, но можете да добавите книгите към своя т.нар. Wishlist и да си ги напазарувате през сайта на Amazon впоследствие.

Освен това вече съществува едно редче, в което можете да напишете своето мнение за книгата, след като я прочетете. И най-хубавото – настройките ви за яркост ще се запаметяват, докато вашето iOS устройство “спи”. Това е удобно за тези от нас, които четат предимно в леглото през нощта и биха искали екранът на устройството да свети относително по-слабо.

Новото приложение на Kindle за iPhone също добавя подобрена визия на книгата, показвайки много по-атрактивен Progress Bar и нов Download бутон.

Amazon наскоро обновиха Kindle за iOS в подкрепа на функцията X-Ray за книги – нещо, което преди това държаха само за собствените си устройства. Тази практика илюстрира желанието на Amazon да бъде брокер на собственото си съдържание на всяка платформа, която техните клиенти използват. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

снимки: iTunes, Amazon

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване