02/18/13 06:08
(http://socialevo.net/)

7 приложения, които не трябва да изпускате

seo-for-app-store

Постоянно излизат нови приложения и често изоставаме. Ето няколко предложения екипа на mashable, Ви представяме ТОП 7 на най-новите приложения, които вече имат доста фенове.

BBC Sport

Миналата седмица BBC пусна първото си приложение за публиката или по-точно за мъжката част от нея – международни спортни новини. В момента приложението е само за iOS, но стискаме палци скоро и другите операционни системи да бъдат облагодетелствани.  BBC Sport дава на потребителите достъп до резултати, статистики, графици, класирания и коментари на на най-различни спортове от футбол до Формула 1.

 Stitcher Radio

През изминалата седмица се появи и ново приложение и за Android –  Stitcher Radio

Освен всички други функции, приложението позволява на потребителите на Jelly Bean да управляват възпроизвеждането, без да отключват на телефоните си.

 Blink

Blink е разработено за Windows Phone 8. Приложението записва серия от изображения, преди и след самото заснемане на снимка, който Ви дава възможност да изберете най-добрият кадър. Усъвършенствана е и технологията за стабилизиране на изображението от Microsoft Research, което гарантира перфектните снимки.

 MoviePass

MoviePass създаде ново приложение за Android. ” Netflix for the theater” Ви позволява да гледате на 2D филм всеки ден срещу една месечна такса. С приложението можете да се настанят в специално представяне на филм, който бихте искали да видите, ход, който активира специална дебитна карта сте в крайна сметка да направите покупката на билет в боксофиса.

 GetGlue

GetGlue направиха ъпдейт за iOS , приложението се превърна в наръчник. То предлага персонализирани ръководство за телевизия, филми и спортни, както и препоръки за предавания и филми, които можете да гледате на момента.

 Simpsons Tapped Out

Приложението се появи миналата седмица за Android. Играта позволява да си направите свой собствен, като дори за изпълнението на различни задачи печелите от любимите понички на Хоумър. Играта е безплатна и включва съдържание от авторите и аниматорите от самия сериал.

 Pinterest за IOS

След актуализацията си за iOS има няколко нови опции за редактиране като триене на коментари от потребителите, редактирате описанието на pin-а, промяна на местоположението на дъската, както и други опции – и всичко това може да правите директно от мобилното приложение.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване