02/19/13 17:44
(http://socialevo.net/)

Днес в Лондон и Ню Йорк HTC представи официално HTC One

Днес в Лондон и Ню Йорк HTC представи официално HTC One

Днес в Лондон и Ню Йорк HTC представи официално HTC One

На специално събитие днес, организирано от Тайванската компания HTC в Лондон и Ню Йорк бе представен дългоочакваният смартфон HTC One, който беше с кодовото име М7.

Външният вид на HTC One е точно както го бяхме видели в изтеклата информация в мрежата с алумиев корпус, който се слива с дисплея. HTC One е с 4.7-инчов Gorilla Glass дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, Full HD 1080p Super LCD 3, гъстотата на пикселите е 468ppi. Той е много тънък, само 9,3 мм. Смартфона е с размер 137.4 x 68.2 x 9.3mm и тежи само 143 грама.

HTC One идва с UltraPixel камера с 4 милиона “ултра пиксели” f/2.0, позволяваща Full HD 1080p видео и според компанията позволява пропускането на над 300 процента повече светлина. Добавена е и новата специална функция за снимане HTC Zoe.

Той е с четириядрен процесор на 1.7 Ghz и чипсет Qualcomm Snapdragon 600 има 2GB RAM и 32 GB вградена памет.

Телефонът е с операционна система Android JellyBean 4.1.2, която ще бъде ъпдейтната до 4.2.2, както и с коренно променена визия на потребителския интерфейс Sense. Началният екран до някъде напомня на този от Windows Phone и със сигурност ще предложи изцяло ново изживяване на потребителите.

Промяна има и при бутоните сега те са само два, Home и Back като задържането на бутона Home стартира Google Now, докато при задържане на бутона Back се появява мениджъра на отворени приложения подобно на Windows Phone.

 

На премиерата на HTC One бяха представени и новите технологии HTC BlinkFeed™ , HTC Zoe™ , HTC BoomSound™ и HTC Sense TV™ които правят смартфона изключително полезен и желан.

Батерията е с 2300 мАч. Смартфона позволява добавянето на NFC чип. Ето и пулна информация за техническите характеристики на HTC One

Според компанията HTC One ще бъде на пазара още в началото на март и ще се предлага от 185 мобилни оператора в над 80 страни и региони. За България се съобщават мобилните оператори Globul и Vivacom.

Ето и официалното видео:

http://www.youtube.com/watch?v=N9A8NnBbW_A

Снимка: HTC

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване