02/20/13 12:44
(http://vasvalch.com/)

Събития: Sofia Corporate Communications Experience

sofia corporate communications experience

Споменатото в заглавието събитие с учудващо дълго име ще се случи само след седмица в Rainbow Plaza. Трябва да си призная, че във време на изобилни семинари по маркетинг и социални меди, за пръв път ми попада толкова мащабно събитие, ориентирано само към PR. Затова съм и особено любопитна да видя какво ще се случи на 28 февруари и 1 март с толкова чуждестранни лектори на едно място.

Досега Corporate Communications Experience са се случвали в Загреб, Белград, Дубай, Москва, Баку – ето, че такова събитие ще има и в София. На живо ще можем да видим 11 специалиста по комуникации, управление на репутацията, кризисен PR и други подобни интересни теми. Всички до един имат дългогодишен опит и много истории за разказване. За мен особено интересна е Mary Jo Jacobi, която е работила с доста “горещи” организации като BP и Lehman Brothers. С интерес очаквам и Donald Steel, който доскоро е бил официален говорител на BBC. Надявам се скоро (преди или след самото събитие) да видите интервюта с тях двамата тук. А до тогава сами вижте лекторите и преценете кои ще са ви интересни.

В двата дни на събитието ще видим както презентации (надявам се, с много практически примери), така и уъркшоп по кризисни комуникации. Няма да крия, че това за мен е най-интересната част от графика. Кои са 10-те правила на кризисната комуниация и как да подготвим организацията си за криза според Donald Steel ще ви разкажа след 1 март.

Регистрацията за събитието е отворена до 21 февруари на цена от 459 евро. Но аз имам и друга идея – защо не участвате в играта ми във Facebook за един безплатен пропуск? Правилата са прости: искам само да споделите в няколко изречения кой е най-трудният урок за кризисна комуникация, който сте научили досега. Ще прегледам всички отговори и от професионално обоснованите ще избера един победител на томболен принцип – той ще получи пропуск за Sofia Corporate Communications Experience. Формата за участие е отворена до неделя, така че веднага се включете.

The post Събития: Sofia Corporate Communications Experience appeared first on Васи ли?!.

Публикувана на 02/20/13 12:44 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/cJPDMF2YRek/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване