02/21/13 08:33
(http://vasvalch.com/)

Google Glass: технология с емоция

google glass

Нееднократно съм говорила за уникалния начин, по който Google промотират технологиите си, а те нееднократно са ми давали добри примери за това. Днес отново има какво да видим в представянето на Google Glass – един повече емоционален, отколкото технологичен клип, както подобава.

Видеото излезе вчера и вече има повече от 2 милиона гледания – viral, както повечето добри видеа на Google. Не се съмнявам, че за техническите спецификации на Glass може да се каже много, може да се говори вдъхновено за уникалната технология и какво ли още не. Но Google знаят, че по-важна е емоцията – затова и залагат изцяло на нея, докато практически ни показват какво е Glass:

Защо работи?

  • Видеото показва емоция, което привлича вниманието много повече от технологичния жаргон.
  • Практически виждаш какво може Glass, вместо само да ти разказват за него.
  • Видеото е динамично и заредено с много лични моменти – две причини, които карат потребителите да споделят и да го направят viral.
  • Погледът от първо лице не е използван само заради спецификата на технологията – той е типичен и за други промо-видеа на марката. Така видеото създава по-голяма интимност и дава на зрителя усещането, че е част от случващото се.

The post Google Glass: технология с емоция appeared first on Васи ли?!.

Публикувана на 02/21/13 08:33 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/rOdlQGumDBU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване