02/21/13 23:15
(http://socialevo.net/)

Razer представи обновената серия STARCRAFT® II:HEART OF THE SWARM™.

Razer представи обновената серия STARCRAFT® II:HEART OF THE SWARM™.

Razer представи обновената серия STARCRAFT® II:HEART OF THE SWARM™.Razer™- водещ производител на висококачествена гейминг-периферия, официално представи обновената серия STARCRAFT® II:HEART OF THE SWARM™, фокусирана върху заглавието на Blizzard Entertainment.

Серията включва гейминг мишката Razer Spectre™ StarCraft® II клавиатурата Razer Marauder™ StarCraft® II и слушалки с микрофон Razer Banshee™ StarCraft® II .

“Първоначалният отзив, който получихме по повод представянето на оригиналния StarCraft II беше просто невероятен и в отговор на нашите фенове и StarCraft общността, ние искаме да направим тези продукт още по вълнуващи “, каза Min-Liang Tan – съосновател, главен изпълнителен директор и арт директор на Razer. „Тази серия говори за качеството на продуктите на Razer и дава на геймърите едно жадувано преживяване на бойното поле.“

Гейминг мишката Razer Spectre, клавиатурата Razer Marauder и слушалки с микрофон Razer Banshee посредством система за светлинна индикация APM (Actions-Per-Minute) ще даде на геймърите сериозно преимущество в битките. Тази система отговаря напълно на очакванията на играчите за управление и скорост по време на игра, като предоставя обратна връзка за най-различни показатели, които геймърите могат да видят. Продуктите са с оптимизиран дизайн, лесно преносими за турнирни битки и дизайнерски елементи от света на StarCraft ®.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване