02/23/13 07:29
(http://socialevo.net/)

Появиха се снимки на Nokia Lumia 720 и 520, характеристиките скоро, на MWC 2013

520

Появиха се снимки на Lumia 720 и 520, характеристиките скоро, на MWC 2013Както споменахме, преди близо две седмици, Nokia подготвя различни изненади на Mobile World Congress 2013. Освен дългоочакваният върхов (high-end) смартфон с “истинска” PureView камера и Windows Phone 8, неодтавнашният мобилен лидер ще представи и два по-достъпни модела.

Това са: попълнението от среден клас Lumia 720 и “бюджетният” Lumia 520, чиито снимки вече изтекоха в мрежата. 

Досега имаше спекулации дали 520, като не по-малко младото си братче 510 ще е Windows Phone 7.8 устройство (със старата ОС) или като всички Lumia X20 ще бъде с най-новия Windows Phone 8. Новото “ръбесто” Windows лого, което се вижда на снимката, показва второто.

 А така ще изглежда по-скромният Lumia 520:

За точните характеристики на устройствата все още се спекулира, но сигурните числа ще научим още в понеделник, на мобилния конгрес в Барселона, където може да очакваме и други изненади от Nokia.

Следете SocialEvo.net за всички новини от събитието, а ако се интересувате конкретно от семейството смартфони Lumia на Nokia, заповядайте на Facebook страницата “Опознай Nokia Lumia“. Това е личен проект, чрез който ще можете да се запознаете с различните смартфони или да научите много повече за тях!

Източник: @evleaks

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване