02/24/13 05:59
(http://socialevo.net/)

И Oscar отива при….

сн. cbsnews.com

сн. cbsnews.com

Само часове ни делят от най-голямото събитие в света на киното и като заклет киноман и аз няма да го пропусна. Това са 85-те филмови награди Oscars и благодарение на интернет съм изгледала повече от половината филми, номинирани в Best Picture. Преди да видите инфографиката, разгледайте специалната страница на Google The Oscars, където има пълната информация за филмите, трейлъри, снимки от червения килим от минали години и дори карта къде са снимани номинираните продукции.

И сега идва и по-хубавата новина – ще гледаме филмовите награди по bTV Cinema. На страницата си медията обявява, че “Зрителите ще имат възможност да видят накуп всички номинирани филми и актьори в специалното издание ‘На червения килим: Номинираните’ от 00:00 часа. От 1:30 часа на 25 февруари зрителите ще имат възможност да проследят на живо от червения килим пристигането на най-големите звезди в световното кино. Самата церемония по връчването на престижните статуетки ще започне в 3:30 часа българско време и ще бъде излъчена до самия й край на живо.”. Аз лично се надявам симултантните преводачи да са различни от миналата година. Не ми се иска да си спомням колко се изложиха. Както и да е, очаква се нощта да е Холивудска и после цяла седмица само за това да се пише. Аз лично нямам против – киноманка съм.

Дойде ред и на инфографиката, която Mashable публикуваха късно миналата нощ и която предвижда победителите. Моите фаворити са все тези на второ място, само мнението ни съвпада за Стивън Спилбърг и Ан Хатауей, но както се казва, пилците се броят на есен или по-точно нищо не е сигурно до отварянето на плика. С ръка на сърцето ви препоръчвам да гледате, ако още не сте, Argo, Silver Linings Playbook и Zero Dark Thirty. Заслужават си. 

Дойде ред и на инфографиката, която Mashable публикуваха късно миналата нощ и която предвижда победителите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване