02/26/13 05:42
(http://socialevo.net/)

На гости на Intuitiv Technology

На гости на Intuitiv Technology

 На гости на Intuitiv Technology

Както сигурно сте забелязали през последната половин година в Socialevo пишат  талантливи стажантки, които искат да се развиват в областта на новите технологии, медиите и социалните мрежи. Като добър партньор, екипът на Sociaevo се старае да им (ни) създава приятна и максимално полезна среда за работа. Опитва се да обогати опита и познанията им, срещайки ги с доказани специалисти от различни области.

Поредната такава среща се проведе в Intuitiv Technology – мястото, където е-маркетинг, уеб дизайн, мобилни приложения и още много други, се събират в едно.  Intuitiv Technology е френска ИТ фирма. Отваря първия си филиал в София през януари 2011г и от тогава работи по различни уеб и мобилни проекти, предимно за западна Европа. Екипът й е от 12 човека и разработва уеб сайтове, платформи за пазаруване, мобилни апликации и специфични проекти създадени from scratch.

Изпълнителният директор на фирмата – Александра Рей – е възпитаничка на Френската гимназия в София, а след това специализира във Франция. В приятелска атмосфера тя разказа за Socialevo как е стигнала до позицията, която заема днес, за пътя си на развитие в кариерата и личния живот, хората, с които се е срещала и работила и още, и още. Запозна ни с едни от най-интересните проекти, по които тя и колегите й са работили. А по-надолу ние ще запознаем вас с тях, надяваме се да са ви полезни. Александра казва, че в тази професия никога не знаеш какво предизвикателство могат да ти поднесат клиентите. Тогава идва ред на въображението, креативността и екипната работа, която винаги ражда страхотни идеи и решения. Ето някои от тях:

prizebuzz

 

 park

 

 chocolate

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване