02/28/13 09:59
(http://socialevo.net/)

Дори и Google участват на SEO конференция 2013 в София

Дори и Google участва на SEO Конференция 2013 в София

Дори и Google участват на SEO конференция 2013 в София

Наближава еднодневната специализирана конференция за SEO, SEM, социални мрежи, интернет маркетинг и реклама, която ще се проведе в София на 22.03.2013 в Интер Експо Център.

Четвъртото поред издание на SEO Конференция 2013 е посветено на оптимизацията за търсещи машини и маркетинга.

Интересът тази година е огромен. SEO конференция 2013 е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри, маркетинг и PR специалисти в компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет.

На нея ще видим представители на Google, SEO експерти, специалисти по интернет маркетинг и контекстуална реклама, които ще анализират последните тенденции в бранша.

В ерата на светкавичните Google ъпдейти “Панда” и “Пингвин” оптимизацията на сайтове е тежко изпитание за професионалистите. На помощ идват експерти от екипа за качество на търсенето на Google, които ще разглеждат сайтове на участници в конференцията и ще дават конкретни съвети как да бъдат направени “по-дружелюбни” за потребителите и търсачките.

Основен организатор и лектор на SEO конференцията е Оги. Всички в бранша го познават и уважават. Огнян Младенов е собственикът на SEOM и пръв дава идеята за провеждане на ежегодна конференция по оптимизация за търсачки и интернет маркетинг в България.

SEO Conference 2013

Лектори на конференцията са най-добрите и най-търсените SEO  и SEM експерти и специалисти, занимаващи се с интернет маркетинг, социални медии и контекстуална реклама у нас. Това са  Банко Стоянов, Генадий Воробьов, Майк Рам, Димитър Димитров, Лили Грозева, Борислав Арапчев, Васил Тошков, Евгени Йорданов, Иво Апостолов, Иво Илиев, Калин Василев, Любомир Любомиров, Христо Атанасов и Станислав Димитров.

Няма как конференцията да мине без участието на чуждестранни лектори. Сред тях е Николай Яровой, основател и собственик на руската компания ControlStyle, създала SEO софтуера CS Yazzle и CS Sape Master, както и уеб услугите за позициониране SEOBudget.ru и DriveLink.ru.

Специално за конференцията у нас гостува Мария Моева, служител на Google от 2008 г. Тя е част от екипите за качество на търсенето (Search Quality) и Webmaster Trends Analysts. Моева работи пряко с екипите на Webmaster Tools, Sitemaps и Search Quality в Google.

Познатия на всички Cloxy, Васил Тошков, е специалист с 10-годишен опит в оптимизацията за търсачки и добре познат лектор на специализирани форуми. Лекцията му ще бъде за авторството като най-значимата тенденция в SEO през тази година. По думите му авторитетът на автора започва да играе роля при класирането на материала в резултатите.

Ако следите развитието на социалните мрежи, няма как да не сте се сблъсквали с Иво. Той е експерт по мениджмънт на социални медии, както и блогър. Има какво да се научи от Иво Илиев, който също е лектор на SEO Конференция 2013. Като един от най-атрактивните лектори в бранша той ще говори за приноса на социалните медии към SEO и как бизнесът да се подготви да бъде част от тази нова социална среда.

Организатори на конференцията са SEOM, Cloxy и SearchEngines.bg, като спонсори са Generali, Sport Depot и SuperHosting.bg. Партньори са: BWA, Etarget, Kaldata, SocialEvo, PixelMedia, Econ.bgiNews

Подробна информация за програмата и лекторите можете да намерите на страниците на SEO Конференция 2013

SEO Конференция 2013

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване