03/06/13 14:46
(http://ivo.bg/)

Терминаторът ББ се завърна- направо пререди опечалените за Пламен

Бойко Борисов, свали кръвното и маската на обиден- излезе от Правителствената болница и от будистката нирвана, за да коментира за първи път болната тема за неговото наследство.

В деня на траур премиерът в оставка пререди опашката от опечалени с „откритието”, че изгорелият Пламен имал кауза и затова той благоволил да обяви траур за него.

В тази навалица от ездачи на каузи някой забеляза ли, че въпросният траур беше обявен „неприсъствено”? Т.е. някак по телефона, без министрите да са ходили на работа?

Терминаторът се завърна с баснята, че е избягал от властта само и единствено, за да не се пролеела кръв. Къде му беше храбростта на този Бат’ Бойко, Батман, Супермен, Силния човек на България и т.н. , когато трябваше да спре проливането на кръв на Орлов мост? Защо допусна нейното проливане- за да има повод да избяга ли? Не дай боже да имаше война с такъв военачалник!

Не знам за чуждата кръв, но пази собствената кожа от изгарянията от горещата „народна любов”( за която казваше, че никой не можел да му отнеме). Това е дебелокожо, грозно и гузно.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване