03/09/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Платени персонализирани профили във Facebook?

facebook

От май 2012-а насам Facebook направи няколко опита за повишаване на приходите на компанията. Промотираните постове, възможността потребителите да пишат на непознати срещу такса и т.н. Най-новата идея са платените профили. Очаква се съвсем скоро от Facebook да въведат възможността желаещите потребители да заплащат такса, срещу която ще могат да персонализират своя профил. Едно от най-интригуващите неща е, че даден потребител ще може да премахне рекламите от профила си.

“Потребителите ще могат да поставят различни обекти на мястото на рекламите в своя профил“ – гласи документ, пуснат наскоро от Facebook. Засега се споменава, че възможните елементи, които потребител ще може да постави, са “Любими спомени” и “фото албум или слайдшоу“, както и избран статус. Сигурен съм, че ако платените профили станат факт, възможностите за персонализация ще станат много повече, но да видим.

На тази скица можете да видите концепцията:

Засега не се споменава кога ще бъде реализирано това нововъведение. Какво е вашето мнение? Ще въведе ли Facebook опцията за платени профили и бихте ли се възползвали от нея?

Снимка: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване