03/11/13 06:21
(http://socialevo.net/)

Facebook придобиха блог платформата Storylane

Story Lane

Facebook придобиха блог платформата Storylane

Facebook придобиха и популярният Калифорнийски стартъп Storylane който е вече на две години. Блогинг платформата за споделяне на истории Storylane наподобява създадените подобни платформи за публикуване на истории като Medium на Evan Williams и Rebel Mouse.

Както съобщава създателя на Storylane, Джонатан Гелър на страниците на блог платформата, Facebook купуват Storylane, но не и съдържанието, създадено от досегашните й потребители.

създателя на Storylane, Джонатан Гелър

Какви точно са намеренията на Facebook бъдещето на тази интересна блогинг платформа остава да видим. Да си припомним, че при обявяването на новият дизайн, Марк Зукърбърг каза, че възнамерява да превърне профилите на потребителите в “Персонализиран Вестник”. Дали това не е свързано с новият редизайн на Facebook и намерението на компанията да въведе богатите възможности на Storyline в социалната мрежа.

В момента Stotylane, която е затворена система не приема нови членове. Членовете на Storylane сами могат да решат какво да правят с историите, които са споделили в блог платформата.

Снимка: Storylane

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване