03/11/13 20:15
(http://socialevo.net/)

В почит на “галактическия” Адамс

Untitled1

В почит на "галактическия" Адамс

ВНИМАНИЕ! БЕЗ ПАНИКА! Дори ако ще разрушават къщата ви заради някакъв си околовръстен път. Не забравяйте да си вземете хавлиена кърпа с широкоспектърно приложение и никога, ама НИКОГА да не се паникьосвате. Вселената вече е полудяла. А нашето съществуване е само един от симптомите за това.

Можете да играете с логото на Google, за да отключите съобщения от неговите писания. Doodle-ът включва няколко мотива от книгата, включително бутона “Без паника” и хавлията на Форд Префект. Дори може да зърнете и Марвин – параноичния андроид, подаващ се от врата.

Doodle-ът включва няколко мотива от книгата, включително бутона "Без паника" и хавлията на Форд Префект.

“Пътеводителят” започва като радио комедия през 1978 г. и се превръща в „трилогия“ от пет книги, която продава 15 милиона копия, телевизионен сериал, няколко пиеси и комикси, компютърна игра и игрален филм през 2005 г. Ако за пръв път хващате в ръка галактическите серии на Дъглас Адамс, не се паникьосвайте! Във “Възможно най-пълният пътеводител на галактическия стопаджия” е включено всичко! Без хавлията. Една книга, която ще ви накара да се смеете до припадък, и вселена, където две ракети се превръщат в кашалот, ваза с петунии, място, където времето е една крайно относителна величина, Вселената е необятна със своите чудатости и въпрос, чийто отговор е 42. И още много.

снимка: Google
илюстрация: Елена Петрова 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване