03/12/13 05:08
(http://socialevo.net/)

Накарай и iPhone-a да танцува Харлем Шейк /видео/

Накарай и iPhone-a да танцува Харлем Шейк" /видео/

Накарай и iPhone-a да танцува Харлем Шейк" /видео/

В последно време е модно да се изпълнява “харлем шейк” онлайн. Освен това изпълнението на този танц от 70-те години може и да е опасно за общественото спокойствие. Вижте какво става в Пловдив, където един напредничав и прилежен учител по Английски е накаран да напусне своята любима работа само защото едно закостеняло и глупаво ръководство е загубило реална престава за съвременните тенденции в заобикалящият ни свят.

Но всичко си има решение, безопасно и забавно. Да живее Интернет! Така че ако сте креативна личност можете да опитате. Ако имате Apple iPhone можете да накарате иконите на вашия смартфон да танцуват в ритъм “харлем шейк”. Безобидно и без да карате закостенели преподаватели да си скубят косите от недоумение.

Поне това ни показва разработчика на приложения за iOS устройства, Филипо Бигарела. Специално за целта той е записал видео клипче, което показва как иконките на един iPhonе могат да танцуват “Харлем Шейк”. Вярно че за да може да направите това и с вашият iPhone ще трябва да пишете на Филипо да го помолите да разкрие тайната. Но затова е интернет, за моментална комуникация с всеки и навсякъде по-света. За да не се чувстваме като закостеняла археологическа находка в един бързо развиващ се социален свят.

Приятно гледане:

http://www.youtube.com/watch?v=-oGuZY8mnTQ

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване