03/14/13 02:46
(http://socialevo.net/)

Offerpop – платформа за управление на Facebook и Twitter кампании

offerpop_logo

Offerpop – платформа за управление на Facebook и Twitter кампании

Искате да създавате и провеждате по-ефективни рекламни кампании във Facebook? Да намерите най-бързия път до достигане на желаната възвръщаемост (ROI)? За да имате по-голяма гъвкавост и да откриете какво действа най-добре за вас, искрено препоръчвам да използвате подходяща маркетингова платформа, съобразена с целите ви.

Offerpop не е единственият инструмент, който може да помогне с подобни задачи, но определено ще допринесе за решаване на част от проблемите ви, а и пести време. Важно е да спомена, че може да управлявате Facebook и Twitter кампании.

 

За кого е подходяща платформата?

Offerpop е създаден, за да подпомогне начинанията на индивидуални маркетолози, без значение какъв е размерът на бизнес организацията, в която работят:

  • Малък бизнес – достигнете до нови потенциални клиенти и ги превърнете в постоянни такива чрез предлагане на промоционални кодове или ваучери; създайте лесно и бързо списък с e-mail адреси; стартирайте таргетирани реклами във Facebook; следете продажбите за всяка кампания;
  • Търговска марка и търговец на дребно – повишете степента на ангажираност на последователите си чрез сегментиране по избрани критерии, за да достигнете до повече настоящи и бъдещи потребители; следете процента на конверсия и възвръщаемостта от инвестицията си; създайте напълно брандирани кампании във Facebook и Twitter; използвайте добитите данни, за да оптимизирате кампании от всичките си маркетингови канали;
  • Агенции – създайте уникални кампании за продукт или услуга; внедрени във Facebook и Twitter най-добри практики за постигане на успех; следете и оптимизирайте кампаниите си в реално време; управлявайте множество кампании за различни клиенти; открийте кои са най-активните и най-лоялните Ви последователи.

Вижте как работи платформата:

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване