03/14/13 23:45
(http://socialevo.net/)

Излезе Prestigio App 3.0 за Android

Излезе Prestigio App 3.0 за Android

Излезе Prestigio App 3.0 за Android

Prestigio е разработчик и производител на електронни устройства, включително устройства за четене на електронни книги, и пусна следващо актуализиране на приложението за сваляне и четене на електронни книги – електронния четец Prestigio eReader 3.0. 

Първата версия на приложението беше представена през март миналата година, а през изминалата година компанията пусна два ъпгрейда, които печелят все по-голяма популярност сред повече от сто и тридесетте хиляди потребители по целия свят.

Ето как изпълнителният директор на Prestigio, Юрий Антошкин, коментира новата версия на Prestigio eReader:

Новата версия на Prestigio eReader се различава от предишната с възможността да поддържа Abode DRM технология, която позволява на своите потребители, без никакви допълнителни действия, да четат книги от водещите онлайн магазини като Amazon, които обикновено са защитени с DRM технологията от копиране на техните продукти. Освен това, за разлика от други приложения с подобна функционалност, електроннияt четец на Prestigio 3.0 е достъпен за инсталиране абсолютно безплатно.

Основни предимства на Prestigio eReader 3.0: 

  • Директен достъп до един от най-големите онлайн магазини на електронни книги Prestigio Plaza, който съдържа повече от 620 хиляди електронни книги на 22 езика в 17 категории;
  • Поддържа формати HTML, PDF, EPUB, FB2, RTF, TXT, PDF с Adobe DRM;
  • Поддържа четене на 22 езика: английски, руски, хърватски, унгарски, латвийски, румънски, словашки, сръбски, български, чешки, холандски, френски, немски, унгарски, италиански, литовски, полски, испански, турски, украински, белоруски, гръцки
  • Позволява оптимизация на шрифта на текстовете: стил, размер, цвят на текста и цвят на фона;
  • Интуитивна навигация чрез обръщане на страници или допир върху дисплея;
  • Създаване на лична колекция по четири параметъра: по автор, по заглавие, от тагове, по последно четени книги;
  • Възможност за създаване на няколко лични колекции, преименуване, добавяне, изтриване и преместване на книги от една колекция в друга;
  • Възможност за избор на текст и изпращането му чрез SMS, електронна поща, Facebook и други приложения;
  • Възможност за превод на отделни думи и избрани пасажи чрез вграден речник;
  • Създаване и превключване на режим на четене нощ/ден.

 

“Целта на Prestigio е не само да предлага на пазара модерни и стилни четящи устройства, а също така да предлага решения, разработени за тези устройства, с които нашите потребители могат лесно да се адаптират в света на дигиталното съдържание, да създават лични библиотеки и удобно да прекарват време в четене на любимите си книги” - каза Юрий Антошкин в заключение. “Tака че ние ще продължим да полагаме всички усилия, за да отговорим на техните очаквания.”

Приложението eReader 3.0 на Prestigio с поддържане на Adobe DRM формат е достъпно за сваляне безплатно от Prestigio и от каталога на Google Play Market .

http://www.youtube.com/watch?v=GPYmZUDrJUk

 Снимка: Prestigio

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване