03/16/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook интегрират хаштаговете

8429505

Facebook и Twitter са фаворитите в интернет социалното пространство. Затова интересът към тях е голям. Facebook имат много повече потребители от Twitter, но не могат да ги надминат в два аспекта: бързината и лесното сортиране на информация. Основателна причина за това са т.нар. хаштагове, които станаха популярни покрай Twitter. Потребителите на Twitter започнаха да използват хаштагове преди повече от пет години като бърз и удобен начин за събиране на туитове на любима тема.

Според Wall Street Journal Facebook планират да интегрират нова система на хаштагове. Всъщност те позволят на потребителите да коментират и публикуват съдържание на определена тема, като пред израза поставят символа „#”. По този начин кореспонденцията се индексира много по-бързо и позволява по-ефективно да откриваме и коментираме публикации, свързани с интересите ни.

Включването на хаштаг системата във Facebook има за цел да накара потребителите да бъдат още по-обвързани с профилите си и да прекарват повече време в тях. Ще бъде любопитно да видим колко време ще отнеме на социалната мрежа да интегрира хаштаговете, което е сигурна гаранция за задълбочаване на конкуренцията с Twitter.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване