03/16/13 02:26
(http://socialevo.net/)

В помощ на младите и иновативни уебразработчици

xslogo

В помощ на младите и иновативни уебразработчици

SocialEvo не спира да поддържа своя интерес към младите творци в уебиндустрията на България. Днес бихме желали да ви запознаем с един доста иновативен проект, с който няколко ентусиазирани младежи целят да подпомогнат младите и талантливи уебразработчици в България, които не разполагат с голям ресурс, за да представят своята идея пред аудитория. Става въпрос за www.xs.si - един проект, с който можете да стартирате своята идея по-лесно.

Проектът ви предлага безплатна регистрация на домейн от второ ниво от типа .xs.si , промоционални планове за уебхостинг, представени от един от най-големите хостинг провайдери в България, icn.bg, както и професионална подкрепа и съвет за вашата идея и аудиторията, пред която искате да представите своето творение. Но изненадите не спират само дотам - xs.si предлага и уебприложения, с които лесно можете да разпространите или анализирате своя сайт.

Историята на тази идея, която цели да улесни и намали бюджета на всеки малък проект, е кратка, но доста интересна. Хората, които стоят зад xs.si, ни разказаха, че са минали по трудния път да реализират своите мечти и да представят един уебсайт пред аудитория.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване