03/16/13 07:19
(http://socialevo.net/)

Още една победа за Mailbox – Dropbox ги купиха

dropboxmailbox

Още една победа за Mailbox - Dropbox ги купиха

Малко повече от един месец. Над 1.3 милиона резервации. Над 60 обслужени имейла на ден. Ето това е динамиката, която описва развитието на Mailbox – приложението, поставило си за цел да преосмисли начина, по който работим с имейла.

Колкото повече използвам Mailbox, толкова повече ми харесва – заради семплия и изключително удобен и полезен интерфейс. Новината, че двете кутии, Mailbox и Dropbox, обединяват усилия, е наистина страхотна. Целта и на двете е да улеснят живота ни. Не е ясна сумата на сделката. Както споделят Business Insider, по-важно е, че два екипа със споделени ценности и общи идеи ще работят заедно върху две много близки услуги, които боравят с ценна информация, а “надеждност” сякаш е част от името им.

И най-хубавото е, че 14-членният екип на Mailbox става част от друга малка (с екип от 250 човека) и изключително динамична компания. Можехме да очакваме, че към Mailbox ще проявят интерес я Google, я Apple. Комбинацията между Dropbox и Mailbox обаче със сигурност ще донесе много позитиви и на двете услуги. Вижте обещанията в блога на Dropbox и Mailbox.

Снимка: Mailbox

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване