03/16/13 11:57
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

центрофугата на ограничеността

е в ръцете на критиците заковаващи на кръста това, което никога не биха могли да постигнат не само като несъстояли се творци, но и като ниво на мислене, философия за света, хуманен или нехуманен поглед към човечеството. т.е. като човешки същества привилигеровани от Силата с талант. 
ще отида да гледам последното представление на теди, за да гледам теди, а не за да гледам "ричард 170ти". ще отида, защото харесвам мисленето на теди, харесвам начина му по който вижда българия и българите, харесвам това, че всяко негово изречение има подтексти възможни за раждане само в глава на свръх-талантлив човек. критиката му е безпощадна, така както той е безпощаден към себе си и собственото си тяло.  
някаква кифла се е изсрала в интелектуална диария на метеното. 
теди, ако можеш не го преживявай. доколкото можеш. и не отговаряй в интервюта на разговор, който съществува само за да те уязви. той няма друга цел, нито смисъл. такъв разговор не създава нищо, той само руши. 
много трудно, но тук е пълно с пакети разтройство продаващо се за мисъл, мъжки и женски пакети лайна - това е българия, която накрая ще направи всичко възможно за да те убие затова че си себе си.
центрофуга на ограничеността е да говориш за теди москов и творчеството му от позицията на хипотетичния авторитет на несъздалия нищо, четен и подкрепян за нулата, която е, от много други нули. общество от нули обсъждащи и съдещи единиците. 
ще отида да гледам поредните скечове на теди на разни теми обединени под заглавие на шекспир, защото искам да гледам ТЕДИ МОСКОВ. 
"какво значи тук някаква си личност" ли??? абе я си ебете майката, вие не съществувате. след вас ще остане нула, нищо, празно, името ви ще изчезне с физическото ви тяло все едно че не го е имало. след теди москов ще останат безброй картини, мисли, форми, образи, послания.
теди, бъди здрав и силен, ти си всичко, което те не са, и това никога няма да ти бъде простено.

Публикувана на 03/16/13 11:57 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/03/blog-post_4668.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване