03/18/13 03:03
(http://socialevo.net/)

iPhone в тамагочи стил с Techpet

iPhone в тамагочи стил с Techpet

iPhone в тамагочи стил с TechpetПомните ли първото си тамагочи? Слагахте го да спи, хранихте го,  когато умираше ви беше много тъжно, но после просто го нулирахте…

Bandai, същата компания, която ни даде нашия  виртуален домашен любимец, пусна нова версия на TechPet. Това е играчка, която превръща вашия любим iPhone  в куче. Може да изтеглите свободно  TechPet приложението от iTunes и да се грижите за животинчето си на iPhone или iPod Touch. След като включите устройството в жака за слушалките, домашният любимец оживява. Екрана на вашия iPhone се превръща в лице на кученцето и останалата част от тялото отговаря на действията ви.

 Екрана на вашия iPhone се превръща в лице на кученцето

Подобно на тамагочи вашият домашен любимец се храни и играе. Допълнителни функции и игри се отключват като се грижите добре за него. Не е нужно да се притеснявате от смъртта му, кучето ще ви предупреди, когато е пренебрегвано, тъжно или болно чрез своя лай, движения и изражения на лицето. ТеchPet отговаря с движения, гласово чрез пеене, преместване или танци. Когато два или повече домашни любимци са заедно, те се свързват чрез bluetooth. Играчката може да се използва и като MP3 player, когато кучето седне на задните си крака.

Подобно на тамагочи вашият домашен любимец се храни и играе.

TechPet се предлага в розово, бяло или като пудел и е пуснат на пазара. 

Снимка: TechPet

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване