03/19/13 02:14
(http://socialevo.net/)

Добре дошли в ерата на неограничените възможности!

...в облака вие имате неограничени възможности!

Cloud технологиите постепенно се превръщат в изключително успешно, широко разпространено бизнес решение за съхраняване на данни. Интересът към тях нараства все повече, защото използването им неминуемо води до успех. Само за няколко години Cloud хостингът се превърна в топ технология, на която всеки бизнес вече може да разчита. Защото…

… в облака вие имате неограничени възможности!

...в облака вие имате неограничени възможности!

Ползвайки ICN Cloud, на практика вие разполагате с неограничен ресурс, който само за секунди може да достигне до желания капацитет. Нямате ограниченията, които биха причинили затруднения, в случай че разползагате със сървър или ако ползвате обикновена хостинг услуга. Имате възможност да определяте в реално време своите нужди и да регулирате параметрите на услугата на база на текущото потребление. Облачните сървъри използват гарантирани ресурси, заделени само за конкретния сървър. Те радикално се различават от споделените сървъри и наетите сървъри, тъй като позволяват на администраторите бързо скалиране на CPU, RAM и HDD ресурсите. И то в моменти на завишаване на натовареността, предоставяйки почти несравнимо ниво на контрол, гъвкавост и намаляване на разходите в ерата на бързо развиващия се интернет.

… в облака вие пестите средства!

... в облака вие пестите средства!

Ако имате нужда от качествено хостинг решение, без да се налага да инвестирате много пари в ресурси, които не са ви необходими, то облакът е създаден специално за вас. Облачните технологии са уникални с това, че могат да израстват заедно с вашия бизнес. Вие имате възможност да използвате услуга, чиито параметри нарастват заедно с вашите печалби и разрастването на вашата компанията. Няма нужда да купувате нещо, което не ви е необходимо, докато не дойде моментът за това.

С облачната услуга вие плащате само това, което ползвате, а промените могат да стават в движение. В нормален работен режим приложенията в една система харчат минимално количество ресурс, но с нарастването на потреблението обикновено идват истинските проблеми. В облака тези проблеми се решават мигновено. А когато натоварването отново спадне, се намалява и капацитетът на машината, за да няма разхищение – както става обикновено.

… в облака работата ви е много по-ефективна!

Едно от най-важните неща, което води до развитие на бизнеса, е подобрението на ефективността. С облачните системи нуждата от контролиране на връзките и трансакциите чувствително намалява, тъй като процесът се автоматизира. Облачните решения означават редуциране на броя на служителите. Това дава възможност на ИТ екипите да се концентрират върху по-стратегически проекти, да насочат работата си към иновациите, за се развие бизнесът в по-добра посока. Cloud-базираните решения са чудесен начин за подобряване на бизнес процесите или подобряване на ефективността, без да се налага сериозното инвестиране в областта.

…. в облака вие получавате сигурност!

...в облака вие получавате сигурност!

Едно от нещата, на които със сигурност трябва да се обърне внимание, е проблемът със сигурността на съхраняваната информация. Този аспект става все по-сериозен за бизнеса и той принуждава ръководителите да предприемат мерки. Непременно трябва да отбележим, че облачните технологии дават сигурност на много високо ниво.

… в облака вие сте динамично развиващи се!

...в облака вие сте динамично развиващи се!

Cloud услугите днес се радват на голяма популярност и разрастване и определено може да се каже, че са сектор, който наистина има потенциал за бизнеса. Скоростният растеж в използването на уебприложения като игри и видеа, разпространяващи се в цялата гама от устройства, включително смартфони и таблети, е причина много фирми да използват облачни сървъри със скалиращи ресурси. Те им дават гъвкавост, бързина и намаляване на разходите, тъй като търсенето на пазара се променя в рамките на една календарна година.

Затова… сложете край на ограниченията, освободете бизнеса си, вземете cloud решение от ICN.Bg!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване