03/20/13 21:09
(http://ivo.bg/)

Бареков като майка Тереза в стила на татко Бойко

Политиците избягаха
Бареков извади 600 лв. за инвалидни колички
BNews.bg
Журналистът и директор на ТВ7 извади 600 лв. за двама инвалиди, които да си купят акумулатори за инвалидните колички, след като политиците и ексдепутатите в предизборното студио “България избира – без цензура” в Монтана се скриха.
По 300 лв. на двама инвалиди даде от джоба си журналистът Николай Бареков след живото предаване на “България избира – без цензура” от площада в Монтана.
Той даде общо 600 лв., лични средства, след като стана ясно, че гражданите с увреждания не могат да си позволят да си купят нужната част за инвалидните колички.
През това време обаче политиците избягаха и никой не даде и стотинка на нуждаещите се инвалиди.
Апела да помогнат финансово отправи в предаването един от инвалидите, който се обърна към бившите депутати в студиото – Златко Петров от ГЕРБ, Янаки Стоилов от БСП, Бисерка Петрова от РЗС, местния лидер на “Атака” Адриан Асенов и общинския съветник Иво Гигов от “България на гражданите”.
“Дайте ми по 50 лева за акумулатор за инвалидната количка! Вие имате джобни!”, провикна се човекът с увреждане към депутатите и политиците от различни партии, гости на Бареков.
След призива на нуждаещия към местните политици последва конфуз от тяхна страна и никой нито обеща, нито даде пари, а се изсулиха по терлици след дебата.
Изпълнителният директор на ТВ7 пък остана половин час след финала на живото предаване от Монтана, за да разговаря с хората, които го наобиколиха с проблемите си.
Хората с увреждания се оплакаха на Николай Бареков, че държавата им дава по 200 лв. за акумулатор за инвалидната количка, но когато отидат при съответния медицински представител да си вземат въпросното медицинско изделие, то се оказвало, че струва 350 лв. Нямаме такива пари, за да го платим, жалваха се монтанци.
Единият от инвалидите, подпомогнати от журналиста, демонстрира поредния абсурд – получил 250 лв. сметка за ток, а пенсията му е даже по-ниска от нея – 249 лв. и е невъзможно да се плати.
Сред зачеркнатите от властта хора е председателят на сдружението на инвалидите в Монтана, а друг негов събрат по съдба е бивш шампион по самбо.

—————————————————————————————–
P.S. от ivo.bg
Като зачеркнат от властта журналистически инвалид, осакатен финансово от бухалката на обгрижвания от Бареков президент Първанов през октомври 2006 г., се присъединявам към възторга на сайта BNews, стопанисван от Бареков по волята на господарите му.
Възхитително е, че този журналист и директор информира скромно за своята благотворителност- благородството задължава ( да се похвалиш), нали така!
Този директор и журналист е пожертвал част от джобните си пари за деня, които явно си носи за дребни разходи ( запитай се, бедни читателю, ти би ли могъл да бръкнеш в джоба си и да намериш там в брой утеха за бедните на стойност една средна МЕСЕЧНА работна заплата).
Бареков е бръкнал и е намерил. Вероятно по тази причина днес си е останал некъпан, както се усеща от миризмата , носеща се от случката. Този чистофайник има навика да се полива с шампанско за 600 лева бутилката (и да се хвали в интернет със снимки, за да му завиждат благородно финансовите инвалиди).
Тази саможертва си заслужава да бъде забелязана и това е причината, поради която я предоставям на вниманието на публиката. Иначе тя може и да не регистрира факта, че и ние вече си имаме нашата майка Тереза, копие на татко Борисов, който се опитваше да си пробутва премиерската заплата на една баба от Перник, за да си купи с подобна евтина пропаганда скъпата на рейтинга му народна любов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване