03/22/13 02:01
(http://socialevo.net/)

Димитър Лулчев за трудностите и резултатите

chavdarov

Кристалин Чавдаров за трудностите и резултатитеПродължете изречението “Аз мога – тук и сега, да…”.

в личен план: постигна всичко

в професионален план: реализирам всяка моя идея

 В коя категория сте жури и кои са 3-те най-важни критерия, на които Вие ще държите?

Жури съм в категория видеоклип, най-важните критерии за мен са ясно предаване на идеята по темата, цялостна визия и техническо изпълнение.

 Ако с професионалния опит, който вече имате, сега сте участник в състезанието “Аз мога – тук и сега”, на какво бихте заложили най-много в подготовката си?

Реализацията на идеята ми да бъде уникална, изцяло пречупена през моя поглед и фантазия.

 Разкажете нещо интересно за работата си, което да вдъхнови участниците във Вашата категория.

Монтирах документален филм, голям проект, който беше свързан с много трудности и технически проблеми. По време на работата успях да вкарам няколко подобрения откъм стилистика и визия на филма. След премиерата на филма при мен дойде монтажист с 40 години опит в монтажа да документални филми. Той беше забелязал всички млаки детайли в монтажа и изказа възхищение. Това беше за мен най–голямата награда за труда ми. Най–важното за мен в работата ми винаги е било да въздейдстваш на зрителя по точния начин и професионалистите в областта да могат да видят чрез какво е постигнат резултатът.

 А Вас какво Ви вдъхновява тук и сега?

Безброй многото трудности и добрите резулатати, постигнати след преминаването им.

 

Визитка: Димитър Лулчев

Димитър ЛулчевЗавършил е Нов български университет Кино и Телевизия – Монтаж Бакалавър 2005-2009. Носител е на различни награди. Наградата eDward The Young Filmmaker’s Award Frankfurt Germany 2010. Награда на Българска Национална Филмотека. 18-ти Фестивал Златен Ритон, Пловдив, България 2010г. Best acting. Best picture. Jameson Empire “Done in 60 seconds” София, България 2011г. Работи на свободна практика монтаж, цветова корекция и визуални ефекти. Участвал в създаването на филми, музикални клипове, реклами в Англия и България.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване