03/27/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Спецификациите на Nexus 5 се появиха в интернет

bth_c1fa9eb32e0e469e150e87f2eb9112da

Nexus 5 ще има по-малък дисплей от своя предшественик – ще бъде с диагонал от 4.5 инча и ще поддържа HD резолюция. Това споделят Phone Arena, позовавайки се на анонимен източник. В този случай плътността ще достигне до 326ppi, a самият екран ще заеме 88% от лицевата част на телефона, което ще предостави повече място на потребителите. Компанията също така ще включи четириядрен 1.5GHz Snapdragon 600 процесор на Qualcomm в Nexus 5, а основният фокус в него ще е качеството на камерата. Именно заради това предстоящото устройство ще предложи 9-мегапикселов CCD сензор, който разполага с редица предимства пред традиционнните CMOS модели в съвременните смартфони на пазара.

Google също така ще включат и по-мощна 2800mAh батерия в Nexus 5, за да гарантират по-дълго време за работа с едно зареждане, а едва ли е изненадващо, че устройството отново няма да има microSD слот. Все още не знаем със сигурност кой хардуерен партньор ще произведе Nexus 5, но можем да очакваме това да е един от първите смартфони, които ще оперират с Android 5.0 OS. Unwired View правят догадка, че компанията производител вероятно ще е HTC, но да видим.

Nexus

Снимки : UnwiredView

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване