03/28/13 03:30
(http://socialevo.net/)

Huawei с конкурент на Samsung Galaxy S IV

Huawei

HuaweiHuawei подготвя ново устройство от висок клас, което е проектирано като директен конкурент на Samsung Galaxy S IV. Предстоящият модел на Huawei ще разполага с голям 4.9-инчов дисплей, поддържащ Full HD резолюция, както и 13-мегапикселова камера в задната част. Очаква се смартфонът да се захранва от четириядрен 1.8GHz процесор, който компанията произвежда сама и е базиран на ARM Cortex-A15 архитектурата. Huawei са включили още Mali T604 графичен чип и оперативна памет от 2GB в предстоящото си устройство. Ако Huawei успеят да намалят цената и стартират продажбите му при по-ниска с 15-20% цена от тази на Galaxy S IV, смартфонът може да се превърне в хит на пазара, съобщават от UnwiredView.

Всички тези характеристики са доста впечатляващи, но все пак най-атрактивната от тях сa компактните му размери. Смартфонът ще е с дебелина от едва 6.3 мм, което ще го направи по-тънък от всички негови конкуренти на пазара.

Снимки : UnwiredView

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване