03/28/13 02:00
(http://socialevo.net/)

iPhone 5S ще дебютира през юни

iPhone 5 S

Iphone Header

Аpple подготвят премиерата на предстоящото си устройство от висок клас през юни. Смартфонът по всяка вероятност ще бъде представен с името iPhone 5S и ще се отличава с редица подобрения от своя изключително популярен предшественик. Oчаква се най-интересните от тях да бъдат по-бързият процесор, iOS 7, a също и камера с по-висока резолюция от тази на iPhone 5. Според данните има голям шанс Apple най-накрая да включат поддръжка на NFC в предстоящото устройство, за да позволят на потребителите си по най-лесен да извършват мобилни плащания с него. Преди време говорихме и за техния патент за обмяна на съдържание между устройства на компанията. Ще бъде много интересно да видим дали ще запазят големината на дисплея от 4 инча или за втори път в рамките на няколко месеца ще го увеличат с новия си смартфон, съобщават CNET.

Анализаторите предвиждат още до края на юни Apple да успее да продаде около 5 млн. броя на iPhone 5S, а през това тримесечие общите доставки на пазара ще достигнат до 30 млн. През септември ни очаква премиерата и на дългоочаквания бюджетен смартфон на компанията, който ще й позволи да разшири присъствието си в ниския ценови клас. Потребителите ще могат да купят този модел на атрактивна цена от около 200 евро, а премиерата на двете нови устройства ще има ключово значение за конкуренцията между Apple и Samsung през 2013 г.

iPhone 5 S

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване