03/28/13 17:28
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

марин райков

жал ми е за хората, които смазани от бедност и труден живот, подкрепят волен сидеров. мъчно ми е за тези хора, защото отчаянието е много лош съветник. марин райков каза, че три пъти го е канил да разговарят, но сидеров явно предпочитал да разговаря с него по мегафон. 
временният премиер звучи повече от смислено, направо успокоително. дано хората да се поуспокоят, че в момента се работи за всички нас, и това правителство се опитва да направи максималното в ситуация на европейска криза. 
дано да не е вярно, че има хора, които са готови на всичко за да падне валутния борд - заради огромните им дългове в левове. това не бива да се случва. и защо трябва да се чудим в коя банка трябва да са парите на държавата. държавата си има банка - бнб. защо да не са там? всяка друга банка ще бъде обект на същите обвинения, които сега се отправят към кооперативна банка. апетитът към тези авоари може да стои на дъното на много неща. дори на дъното на бунтове. управлението на българия не бива да зависи от алчността и личните сметки на разни банкери или кандидат-банкери.
Публикувана на 03/28/13 17:28 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/03/blog-post_28.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване