03/28/13 11:02
(http://vasvalch.com/)

Семинар за успешен онлайн магазин

Април като че ли ще се окаже месецът с най-много маркетинг събития за тази година. Аз ще ви разкажа за едно, което си струва и е особено подходящо за колеги, които се занимават с онлайн търговия. Става дума за новия семинар на Interactive Share “Продавай повече онлайн!”, който ще се случи на 11 април. Освен качествено съдържание, ще ви зарадвам и с друго:

Всички читатели на блога могат да ползват код VAS256 за 30% отстъпка!

Промотирането на събитието започва с обнадеждаваща статистика: “Според данни на IAB България само през последния месец 1 интернет потребител в България е направил средно 3 покупки на обща стойност близо 100 лева.” Ами, как да не искаш част от този пай, нали? По време на семинара ще научите как да създадете онлайн магазин, как да го направите успешен и как да привличате трафик и да увеличите продажбите. Различните аспекти на оналйн търговията ще бъдат разгледани от експерти в отделните подобласти. Лично аз с интерес чакам да чуя Стефан Чорбанов и Димитър Димитров от Stenik, Рафи Шахугян от Студио Модерна, Любомир Русанов от СуперХостинг.БГ, Георги Маринов от ИзиПей, но съм сигурна, че и останалите лектори ще ме изненадат приятно.

Всичко за семинара вижте в сайта на Interactive Seminars. За мултимедийно настроените, ето нещо обобщаващо:

Постът Семинар за успешен онлайн магазин е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Публикувана на 03/28/13 11:02 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/YwM9Kg5IFI0/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване